MARDİN / ARTUKLU - Anafartalar İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Öğretmenlik mesleğinin etik İlkeri, itibarı ve temel değerlerini ihtiva eden kitap değerlendirmesini okul öğretmen ve idarecilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Mrt

"GENÇ SESLER" Musiki Etkinliği kapsamında öğrencilerin kişisel ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okul musiki korosu oluşturulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarılarının devamını dileriz.

Ock

Ayın Kitap kurtlarımıza  karne heyecanı eşliğinde ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, iyi okumalar dileriz.

Ock

Okulumzda bütün kademelerde deneme sınavı uygulandı. Sınava katılan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda  düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma" ve"Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" kategorilerinde yarışan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Matematik seferberliği kapsamında okulumuzda  mangala turnuvası yapıldı, 1. Olan öğrencimiz Yunus Yaprak ödüllendirildi.

Ara

kitap okumayı teşvik etmek için okulumuzda başlattığımız kitap okuma faaliyeti kapsamında Aralık ayı kitap kurdu öğrencilerimize ödül töreni düzenlendi.. "okumak özgürlüğe uçmaktır." Herkese iyi okumalar.

Ara

Artuklu Rehberlik ve Araştırma Merkezi psikolojik danışmanı tarafından  Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine 'Verimli Ders Çalışma' konulu semineri verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okullar arası bilek güreşi müsabakasında

3 öğrencimiz derece yapmıştır.

70 kg.M.Bekir Fidan il 1.si

55 kg.Yusuf Elçiboğa il 2.si

70 kg.Ahmet Hüseyin il 2.si

Olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Kasım ayı LGS Genel Deneme Sınavımızı gerçekleştirdik. Denemeye katılan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

14-18 Kasım 2022 ara tatilinde okulumuzun eskimiş, dökülmüş duvarını onarım çalışmaları sonrasında boyandı. Daha iyi, temiz bir ortamda eğitim öğretime devam edeceğiz.

Kas

Okuluzun yıpranmış ve dökülmüş eski hali

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma haftası münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Emeğini geçen herkese teşekkür ederiz..

Ekm

Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği dersinde sınıf içi resim yarışması yapıldı. Seçilen resimlerle çocuk ve çevre köşesi oluşturuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Ekm

Okulumuzda 8. Sınıflar arasında bilgi yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada ilk üçe giren öğrencilerimize ödül töreninde hediyeleri verdik. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye girenleri tebrik ediyoruz.