MARDİN / ARTUKLU - Anafartalar İmam Hatip Ortaokulu

May

LGS adayları öğrencilerimize uyguladığımız kurumsal denemeler tüm hızıyla devam ediyor. LGS ye 4 kala... Bütün öğrencilerimize üstün başarıları dileriz.

May

Okulumuz ile komşu okulun (Anafartalar ilkokulu)öğretmenleri arasında voleybol müsabakası gerçekleştirildi. Yapılan müsabakdan sonra galip gelen okulumuz takımını kutlamak üzere okulumuz halk oyunları ekibi Öğrencileri tarafından  çeşitli gösteriler gerçekleştirildi.Emeği geçen ve katılım sağlayan bütün öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

May

Okulumuz ile komşu okulun (Anafartalar ilkokulu)öğretmenleri arasında voleybol müsabakası gerçekleştirildi. Yapılan müsabakda emeği geçen ve katılım sağlayan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Geri dönüşüm botanik bahçemiz için çalışmalar başladı.. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Trafik haftası münasebetiyle trafik bilincini artırmak amacıyla öğretmenlerimiz tarafından ilk ders saatinde 5 dakikalık trafikle ilgili slaytlar sundular emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz koridorlarında mangala ve satranç takımları yerleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Üniversiteler, fakülteler, bilim merkezleri, müzeler vb eğitim kurumlarını inceleme konulu kts çalışmasında bilim merkezlerini ve Louvre müzesini inceledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Ramazan Sandığı Uygulaması gerçekleştirildi.Yoğun ilgi gösteren bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7. Sınıflarımıza velilerin katılım ile eğitim öğretim süreç değerlendirmesi yapılarak gelecek sene öğrencilerimizin  katılacakları LGS sınavı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimiz Kasimye Medresesini ziyaret ederek gezi ile ilgili günlük, anı gezi yazısını yazdılar. Faaliyette emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz üç boyutlu bileşik ve element modelleri yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği LGS deneme sınavını 8. Sınıf öğrencilerimize uygulandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Tarihi ve dini yerlerin ziyaretleri kapsamında öğrencilerimiz, Kasimye Medresesini ziyaret ederek bilgi, kültür ve  tecrübe sahibi oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kitap okuma faaliyeti kapsamında 2023 şubat-Mart ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

8.sınıflarımıza yönelik dikkat ve odaklanma,sınava hazırlık çalışması yöntemleri ile ilgili konularda rehberlik servisimiz tarafından öğrencilere motivasyon çalışması yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.