MARDİN / ARTUKLU - Anafartalar İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

"Dilimizin zenginlikleri" çalışmaları kapsamında yapılan pano çalışmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal marşı'mızın kabulü ile ilgili hazırlanan panomuzda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü vesilesiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Anafartalar İmam Hatip ortaokulunda dönem sonu etkinlikleri planı hazırlanmış olup, ilgili haftada uygulanacaktır. Bol etkinlikli bir hafta dileriz.:)

Ock

Afete hazırlık kulübü çalışmaları kapsamında radyoaktif/kimyasal gazlar ve korunma ile ilgili görevli öğrencilerimiz sınıfları dolaşıp  bilgilendirme çalışması yaptılar. Emeği geçen Nedim EGE Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sebeb-i Ziyaretimiz Öğrencimiz projesi kapsamında marka eğitimin önceleri öğretmenlerimiz, öğrenci-veli ile buluşmaya, ailelerin eğitime katılımını artırmaya yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ara

MİLLİ EĞTİM BAKANLIĞI ORTAK SINAVLAR;

6. SINIF TÜRKÇE 26/12/2023 ;       SAAT : 09:40

6. SINIF  MATEMATİK 26/12/2023   SAAT : 11:00

7. SINIF MATEMATİK 28/12/2023   SAAT : 10:00

YAPILACAKTIR.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri ile bu anlamlı günü birlikte kutladık. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü en içten duygularlarımızla kutlarız.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenlendi, emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ile eğitim öğretim sürecini değerlendirerek ilave tedbirler ve öğrenci başarısını artıracak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bu bağlamda yapılacak Veli ziyaretleri vb hususlar karar altına alındı. Katılım sağlayan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Mardin Milli Eğitim ARGE biriminin organize ettiği 8. Sınıf dyk kursu öğrencilerine yönelik hazırbulunuşluk sınavı uygulandı. Sınava katılan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Öğrencilerimiz tarafından yapılan tasarımlar yoğun ilgi ve katılımla sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, katılım sağlayan değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Haz

LGS öncesi 8. Sınıf öğrencilerimize, sınav uygulaması ve son taktikler ile ilgili seminer gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

LGS adayları öğrencilerimize uyguladığımız kurumsal denemeler LGS ye 3 kala ile devam ediyor. Bütün öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.