MARDİN / ARTUKLU - Anafartalar İmam Hatip Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri

2024 Bakanlık Projesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Gönül Çalab’ın Tahtı” açıklamalı Yunus Emre sözlüğü okulumuz genelinde öğrencilerle birlikte incelenerek,konu kapsamında sözlükten seçilen kelimelerle anlamlı cümleler kurulup afiş çalışması yapıldı. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okul ve sınıf pano çalışmaları yapıldı, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında kasım ayı etkinlikleri içerisinde yer alan “Bilen Oturur” etkinliği öğrencilerimizle yapılmıştır.Yeni öğrenilen kelimelerin kavratılmasında ve pekiştirilmesinde etkinliğimiz çok faydalı olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.